Orientation

Come meet your teacher, pick up pre-ordered school supplies, sign up for FAST classes, and join the Foundation and PTA.

 

Monday, July 29, 2019

 

 

Grade

Date

Time

Information

Preschool

Monday, July 29

8:30-9:15 am

Students and Parents drop in to meet the teacher.

Kindergarten

Monday, July 29

8:30-9:15 am

Students and Parents drop in to meet the teacher.

Kindergarten

Tuesday, July 30

6:30-7:30 pm

Parents only:  New year orientation presentation by the homeroom teacher.

SID/PID

Monday, July 29

8:30-9:15 am

Students and Parents drop in to meet the teacher.

Focus Classrooms

Monday, July 29

10:00-11:15 am

The first 30 minutes will be a time for parents and students to meet the teacher.  Teachers will give a formal presentation from 10:30-11:15.

1st grade

Monday, July 29

10:00-11:15 am

The first 30 minutes will be a time for parents and students to meet the teacher.  Teachers will give a formal presentation for parents only from 10:30-11:15. The kindergarten staff will supervise students during the parent only presentation. 

2nd grade

Monday, July 29

11:45-1:00 pm

The first 30 minutes will be a time for parents and students to meet the teacher. Teachers will give a formal presentation for parents only from 12:15-1:00.  The first grade staff will supervise students during the parent only presentation. 

Target/DHH/ESOL

Monday, July 29

1:30-2:30 pm

Students and parents may drop in at this time to meet the teacher.

3rd grade

Monday, July 29

3:00-4:15 pm

The first 30 minutes will be a time for parents and students to meet the teacher.  The teacher will have a formal presentation for the parents and students from 3:30-4:15.  

4th grade

Monday, July 29

4:45-6:00 pm

The first 30 minutes will be a time for parents and students to meet the teacher. The teachers will have a formal presentation for the parents and students from 5:15-6:00.  

5th grade

Monday, July 29

6:30-7:45 pm

The first 30 minutes will be a time for parents and students to meet the teacher.  The teachers will have a formal presentation for the parents and students from 7:00-7:45.